👹 Книголють 2.0 — допоможи закрити збір →
Додайте товари до списку бажань
Укр
0
Мій кошик

Коротка історія українського борщу

Артикул: kiub
Кулінарія • Культура • Традиції • Історичні факти
Характеристики
Автор Євгенія Кузнєцова, Софія Сулій
Видавець Видавництво
Палітурка Тверда обкладинка
Дата виходу 2023
Сторінок 72
Формат 17x24 см
Мова Українська
На подарунок Хлопцю, Дівчині
Кількість, шт 3

Хай ти п`єш флетвайт на кокосовому молоці й замовляєш додому суші — та якщо в грудях твоїх тріпоче українське серце, у тебе хоч-не-хоч виникне потреба зварити справжній борщ. Саме так сталося з Андрієм, простим хлопцем, який гідно прийняв борщовиклик. Цю книжку можна було б назвати «Одіссея борщу», якби Одіссей у своїх мандрівках ніколи не виїжджав за межі Київської області, а відповіді на фундаментальні питання життя і смерті шукав у капустяних базарних рядах. Чи відкриється Андрію таємниця справжнього борщу? Ходіть подивіться. Він старався.

Про авторок:
Євгенія Кузнєцова — письменниця, перекладачка, асоційована дослідниця Київської школи економіки. Докторка філософії в галузі міжнародних та міжкультурних досліджень Університету Деусто. Авторка книжок «Спитайте Мієчку», «Готуємо в журбі», «Драбина» та інших, які вона встигла написати, доки ви читали цю біографічну довідку.

Софія Сулій — художниця. Закінчила Львівську національну академію мистецтв, займалася живописом та іконографією. Живе і працює у Львові.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
365 грн
В наявності
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
  • Безкоштовна доставка при замовленні від 999 грн
  • Новою Поштою по Україні — від 80 грн
  • Новою Поштою по Дніпру — від 60 грн

→ Детальніше про доставку

  • Онлайн-оплата карткою, Приват24, ApplePay, GooglePay, QR
  • Через термінал самообслуговування
  • Оплата при отриманні (накладений платіж)

→ Детальніше про оплату

Вгору